現在のページ 第三吾嬬小学校 の中の スクールライフ の中の 令和元年度運動会 (その1) のページです。

令和元年度運動会 (その1)

更新日:2019年7月4日

令和初の運動会の様子をお知らせします

準備体操

令和元年6月1日(土曜日)
「全力、協力、令和初! 優勝目指して突っ走れ!」のスローガンの元、全校児童が力一杯、演技・競技に取り組みました。当日は天候にも恵まれ、熱中症にもならず、心ゆくまで頑張りきることができました。保護者や地域の皆様の応援もいただき、大いに盛り上がりました。今年は、昨年度の反省を生かして、改善できるところは改善してまいりました。プログラムのアナウンスには英語も取り入れました。PTAのみなさん、サポーターズクラブの皆さんのバックアップもあり、運営も大変スムーズでした。ご協力いただきました皆様、どうもありがとうございました。

Saturday, June 1st, 2019 The 1st Sports Festival in the Reiwa Era!
Under the slogan, "All the power! Cooperation! The Very First Sports Festival in the Reiwa Era! Dash for Victory!," all the students of the school tried their best in the performance and competition. The weather was so perfect that nobody got heatstroke, and could try their best. A lot of parents and people in the town came to cheer them up. We improved some weak points we had last year. The broadcasting committee tried to announce in English, too. With the great help from PTA and the supporters club, the management was very good. We deeply appreciate their support. Thank you very much!

その1 (プログラム1番〜22番)

応援合戦

Cheer Leading Competition

3年 80M走  3rd Grade 80m Dash

5年 うずしおレース  5th Grade Whirlpool Race

2年 50M走  2nd Grade 50m Dash

1年 ニンニン! 忍者の、段! 1st Grade Ninja Dance

6年 100M走 6th Grade 100m Dash

4年 レッツエンジョイランドリー 4th Grade Let's Enjoy Laundry!

地区対抗リレー

2年 みんなでYYY! 2nd Grade Let's Dance Y-Y-Y together!

1年 50M走  1st Grade 50m Dash

3年 トレジャーハンター  3rd Grade Treasure Hunter

5年 栄冠は君に輝く  5th Grade Let The Victory Be with You!

低学年リレー  The Selection Relay (Lower Graders)

応援合戦  Cheer Leading Competition

大玉送り

Big Ball Rolling

4年 80M走  4th Grade 80m Dash

6年 綱引き  6th Grade Tug of War

英語でアナウンス  Announcing in English!

3年 フェスティボ  3rd Grade Festivo!

1年 玉入れ  1st Grade Ball Toss Game with Dancing

4年 ダイナミック琉球  The Dynamic Ryukyu